CNC draaien

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een verspaningstechniek bedrijf dat CNC draaien kan? Bent u op zoek naar een specialist die met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Veen bij Verschuur Verspaningstechniek. Al jaren vervaardigen wij hoogwaardig verspaningswerk door middel van CNC draaien. Wij beschikken over een groot team van specialisten die graag aan de slag gaan om uw producten te realiseren. De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. Ons team van specialisten gaat geen uitdaging uit de weg en zorgt ervoor dat uw product tot in detail wordt nagemaakt. Aan de hand van tekeningen worden producten vervaardigd van de juiste kwaliteit. U zult merken dat Verschuur Verspaningstechniek in staat is flexibel te werken zodat wij uw bestelde onderdelen snel kunnen produceren en leveren. Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van onze CNC draaien machines? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Verspanen door CNC draaien

Verschuur Verspaningstechniek is een metaaldraaierij die gevestigd is in het Brabantse dorp Veen. Onze specialisten maken onderdelen van metaal, kunststof en van non-ferrometaal zoals koper, zink, aluminium, brons en messing. Wij maken alle producten door middel van verspanende bewerkingen zoals CNC draaien en CNC frezen. Het grote voordeel van CNC draaien is, dat als de machine eenmaal geprogrammeerd is, de bewerking eenvoudig herhaald kan worden. Zo is het mogelijk om door CNC draaien grotere aantallen te leveren van exact hetzelfde product. U vindt in ons machinepark zowel CNC gestuurde draai- en freesmachines als de conventionele draai- en freesmachines. Omdat wij beschikken over een uitgebreid machinepark kunnen we onze klanten goed van dienst zijn en kunnen wij een snelle levering garanderen. Verschuur Verspaningstechniek gaat iedere uitdaging aan om uiteindelijk tot een eindproduct van hoge kwaliteit te komen. Het maakt bij ons niet uit of u één onderdeel of verschillende onderdelen nodig heeft. Wij gaan graag voor u aan de slag.

De specialist in CNC draaien

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het CNC draaien van uw producten? Bent u benieuwd hoe wij uw tekening kunnen vertalen naar een passend product? Neem vrijblijvend een kijkje op deze website of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Contact