CNC frees

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Zoekt u iemand die uitstekend met een CNC frees overweg kan? Iemand die door vakbekwaam CNC frezen en draaien de beste verspanende bewerkingen maakt? Bent u al langer op zoek naar een bedrijf dat een bepaald onderdeel voor u kan maken, zoals met een CNC frees? Dan bent u bij Verschuur Verspaningstechniek aan het juiste adres! Verschuur Verspaningstechniek beschikt over vakbekwame mensen, waarvoor de CNC frees geen geheimen heeft. In ons bedrijf maken we onderdelen van metaal, kunststof en van non-ferrometaal zoals koper, zink, aluminium, brons en messing. Wij vervaardigen deze onderdelen door verspanende bewerkingen uit te voeren door CNC draaien en door CNC frezen met de CNC frees. U vindt bij ons CNC bestuurde draai- en freesmachines en ook conventionele draai- en freesmachines. Aan de hand van tekeningen vervaardigen wij voor u nauwkeurige en hoogkwalitatieve producten met de CNC frees, hoe complex deze producten ook mogen zijn. Ook aan een zorgvuldige afwerking veel aandacht besteed. U zult merken dat Verschuur Verspaningstechniek zich flexibel opstelt en dat wij, ook mede dankzij ons uitgebreide machinepark, daardoor snel uw bestelling kunnen produceren en leveren. Wij denken graag mee met onze klanten en onderhouden goed contact, om zo tot het beste eindresultaat te komen.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Verspanen met CNC frees of CNC frezen

CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. Het grote voordeel van CNC frezen en ook andere CNC machines, is dat als de machine eenmaal geprogrammeerd is, de bewerking eenvoudig herhaald kan worden. Hierdoor is het mogelijk om met een CNC frees grotere aantallen te leveren van precies hetzelfde product. Bij Verschuur Verspaningstechniek werken we met veel diverse CNC machines, maar ook vindt u bij ons het ambachtswerk met niet-computergestuurde frezen. Door deze veelzijdigheid en het toepassen van onze jarenlange ervaring en expertise, gaan wij geen uitdaging uit de weg om onze klanten nét dat product te kunnen leveren dat zij nodig hebben.

CNC frees voor product van hoge kwaliteit

Verschuur Verspaningstechniek is gevestigd in Veen, Noord-Brabant. Steeds meer klanten weten ons bedrijf en onze hoogwaardige producten te vinden, of er nu één stuk nodig is of meerdere series van een bepaald product. Heeft u een bepaalde vraag over verspanen, een bepaald onderdeel dat met een CNC frees gemaakt moet worden of heeft u informatie nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat wij kunnen bespreken wat u zoekt. We bieden u graag onze expertise, techniek en kwaliteit!

Contact