CNC frezen aluminium

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een verspaningstechniek bedrijf dat CNC frezen aluminium kan? Bent u op zoek naar een specialist die met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Veen bij Verschuur Verspaningstechniek. Al jaren vervaardigen wij hoogwaardig verspaningswerk door middel van CNC frezen aluminium. Door de jaren heen hebben wij onze machines steeds verder uit kunnen breiden en diverse machines toe kunnen voegen aan onze fabriek. Hierdoor kunnen wij u vandaag de dag een groot machinepark aanbieden, waardoor wij binnen een korte tijd uw bestelling voor CNC frezen aluminium kunnen realiseren. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het CNC frezen aluminium van verschillende materialen en producten. Verschuur Verspaningstechniek vindt u in het Brabantse dorpje Veen, maar wij leveren onze producten door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij aan al uw wensen voldoen en gaan wij graag aan de slag met uw aangeleverde tekeningen.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Verspanen door CNC frezen van aluminium

Verschuur Verspaningstechniek maakt al jarenlang onderdelen van metaal, kunststof en van non-ferrometaal zoals koper, zink, aluminium, brons en messing. Dat doen we door middel van verspanende bewerkingen zoals draaien en frezen. We werken met zowel conventionele machines als computergestuurde CNC machines. Aan de hand van de door u aangeleverde tekening vervaardigen wij voor u nauwkeurige en hoogkwalitatieve producten met de CNC frees. CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. Het grote voordeel van een CNC machine is dat wij slechts eenmalig de gegevens in moeten voeren. Het maakt daarna niet uit of u een grote oplage wilt of een enkele, alle gegevens staan direct in de machine waardoor wij de volgende keer direct de juiste gegevens bij de hand hebben.

Meer weten over CNC frezen aluminium?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het CNC frezen aluminium van uw producten? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Daarnaast kunt u ons vrijblijvend benaderen voor het stellen van al uw vragen. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf. Verschuur Verspaningstechniek beschikt over een groot team van specialisten dat graag aan de slag gaat om uw producten te realiseren. Ons team van specialisten gaat geen uitdaging uit de weg en zorgt ervoor dat uw product tot in detail wordt nagemaakt. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Contact