CNC frezen aluminium

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een bedrijf dat CNC frezen aluminium als geen ander onder de knie heeft? Bent u zoek naar een metaaldraaierij waar CNC frezen aluminium dagelijks wordt uitgevoerd? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in het Brabantse dorpje Veen bij Verschuur Verspaningstechniek. Wij hebben jarenlange ervaring met het frezen van aluminium producten. Door de jaren heen hebben vele zakelijke klanten ons weten te vinden en zij maken vandaag de dag graag gebruik van onze op maat gemaakte producten. Verschuur Verspaningstechniek maakt onderdelen van metaal, non-ferrometaal en kunststof. Dat doen we door middel van verspanende bewerkingen zoals draaien en frezen. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze portfolio en maak direct een afspraak met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over het aluminium CNC frezen van uw gewenste product.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Verspanen door CNC frezen van aluminium

Bij Verschuur Verspaningstechniek maken we onderdelen van metaal, kunststof en van non-ferrometaal zoals koper, zink, aluminium, brons en messing. Wij zijn gevestigd in Veen maar wij leveren al onze producten door heel Nederland. Het maakt bij ons niet uit of u een enkele oplage nodig heeft of meerdere oplages. Wij gaan graag voor u aan de slag. Het grote voordeel van een CNC machine is dat wij slechts eenmalig de gegevens in moeten voeren. Het maakt daarna niet uit of u een grote oplage wilt of een enkele, alle gegevens staan direct in de machine. Aan de hand van de door u aangeleverde tekening vervaardigen wij voor u nauwkeurige en hoogkwalitatieve producten met de CNC frees. Verschuur Verspaningstechniek beschikt over een uitgebreid machinepark. CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. We werken met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines.

Meer weten over CNC frezen aluminium?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het aluminium CNC frezen van uw producten? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u daar graag meer over. In ons bedrijf maken we onderdelen van metaal, kunststof en van non-ferrometaal zoals koper, zink, aluminium, brons en messing waardoor wij aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen. Verschuur Verspaningstechniek gaat geen uitdaging uit de weg! Wij slaan graag de handen ineen om uw wensen te realiseren.

Contact