CNC frezen Eindhoven

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een metaaldraaierij waar u terecht kunt voor CNC frezen? Bent u op zoek naar CNC frezen Eindhoven en wilt u meer weten over de mogelijkheden bij u in de buurt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek in het Brabanste Veen. Al jaren vervaardigen wij hoogwaardig verspaningswerk door middel van CNC frezen Eindhoven. Wij beschikken over meerdere CNC frees- en draaimachines, maar er staan ook conventionele frees- en draaimachines in ons bedrijf, waar onze vakbekwame medewerkers uitstekend mee uit de voeten kunnen. Bij Verschuur Verspaningstechniek werken we met veel diverse CNC machines, maar ook vindt u bij ons het ambachtswerk met niet-computergestuurde frezen. Wij frezen en draaien metaal, non-ferrometalen als aluminium, lood, zink, messing en brons, en kunststof. Door de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden en het toepassen van onze jarenlange ervaring en expertise, gaan wij geen uitdaging uit de weg om onze klanten de juiste producten te leveren. Bent u benieuwd wat wij u aan kunnen bieden en wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw gewenste oplage.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

CNC draaien en CNC frezen Eindhoven

Bij Verschuur Verspaningstechniek beschikken wij over een ruim aanbod in verschillende machines. Al deze machines zijn in staat om te frezen en te draaien. Door ons grote machinepark kunnen wij vrijwel direct aan uw aanvraag beginnen. Aan de hand van de door u geleverde tekening kunnen wij de juiste eigenschappen invoeren. Zodra de machine eenmaal draait en freest kunnen wij de aantallen gemakkelijk voor u verdubbelen en aanpassen. Als de computer namelijk eenmaal geprogrammeerd is, dan is de bewerking eenvoudig en veelvoudig te herhalen. Het is daardoor dus mogelijk om veel producten snel te kunnen produceren, waarbij alle producten exact hetzelfde zijn. CNC frezen is wat wij de gehele dag doen. De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. Verschuur Verspaningstechniek is een flexibel bedrijf waar u de voordelen van zult plukken. Wij zorgen ervoor dat wij snel kunnen produceren en leveren.

Meer weten over CNC frezen Eindhoven?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze diensten? U kunt direct een afspraak bij ons inplannen. Verschuur Verspaningstechniek levert verspaningswerk voor alle branches. Ons team van specialisten gaat geen uitdaging uit de weg en zorgt ervoor dat uw product tot in detail wordt nagemaakt.

Contact