CNC frezen kunststof

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een bedrijf waar CNC frezen kunststof aan de orde van de dag is? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u mee denkt en voor u een grote of kleine oplage kan realiseren in CNC frezen kunststof? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom het Brabantse Veen. Verschuur Verspaningstechniek biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het maken van verschillende producten. Aan de hand van de door u geleverde tekening kunnen wij uw product tot in detail creëren. Al jaren maken wij hoogwaardig verspaningswerk met CNC frezen kunststof. Wij beschikken over een groot team van specialisten dat graag aan de slag gaat om uw producten te realiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aanbieden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons toonbare portfolio. Wij zien uw aanvraag voor het creëren van uw gewenste producten graag tegemoet.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Verspaningswerk door CNC frezen van kunststof

Door de jaren heen hebben wij ons ruime machinepark steeds verder uit kunnen breiden. Vandaag de dag beschikken wij over een groot aantal machines die wij direct in gang kunnen zetten zodra wij uw tekening binnen krijgen. Wij staan bekend om onze flexibiliteit en zorgen ervoor dat wij binnen een korte tijd uw gewenste aantallen kunnen leveren. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Veen verzenden wij alle binnen gekomen aanvragen door heel Nederland. Verschuur Verspaningstechniek maakt alle producten met een CNC machine. De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. Het grote voordeel van CNC draaien is, dat als de machine eenmaal geprogrammeerd is, de bewerking eenvoudig herhaald kan worden. Onze specialisten maken onderdelen van metaal, kunststof en van non-ferrometaal zoals koper, zink, aluminium, brons en messing.

De specialist in CNC frezen kunststof

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het CNC frezen kunststof van uw producten? Bent u benieuwd hoe wij uw tekening kunnen vertalen naar een passend product? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team van specialisten staat u graag te woord en vertelt u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw gewenste producten. Wij stellen ons flexibel op en denken graag met u mee. Door onze flexibiliteit kunnen wij snel verschillende produceren en leveren. Goed contact met de klant, daar staan wij voor.

Contact