CNC frezen metaal

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u CNC frezen metaal kan realiseren? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en uw gewenste producten kan realiseren met een CNC frezen metaal vanaf een tekening? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het CNC frezen metaal van verschillende materialen en producten. Verschuur Verspaningstechniek vindt u in het Brabantse dorpje Veen maar wij leveren onze producten door heel Nederland. Wij beschikken over een groot aanbod van diverse machines waardoor wij vrijwel direct aan de slag kunnen gaan voor uw aanvraag voor het produceren van een enkele, of meerdere oplages van CNC frezen metaal producten. Verschuur Verspaningstechniek heeft de expertise in huis om buiten de lijnen te denken. Wij gaan dan ook geen enkele uitdaging uit de weg die door klanten van ons gevraagd wordt. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door ons aangeboden portfolio en neem direct contact met ons op.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Verspanen door CNC frezen van metaal

Door de jaren heen hebben vele bedrijven Verschuur Verspaningstechniek in Veen weten te vinden. Verschuur Verspaningstechniek werkt met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines. Aan de hand van tekeningen worden producten ontwikkeld van de juiste kwaliteit. Onze specialisten maken onderdelen van metaal, van non-ferrometaal zoals brons, messing, aluminium, koper, zink en van kunststof. Deze onderdelen worden niet alleen via de CNC techniek vervaardigd, maar ook via de conventionele draai- en freestechniek. In Veen beschikken wij over een uitgebreid machinepark waardoor wij u binnen de kortste keren kunnen verblijden met verschillende op maat gemaakte producten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en onze vakkundige en ervaren medewerkers weten precies hoe zij uw aangeleverde tekening kunnen realiseren. Wij stellen ons flexibel op en denken graag met u mee!

Meer weten over CNC frezen metaal?

Wilt u meer weten over de voordelen die wij aanbieden met ons grote machinepark? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Door onze flexibiliteit kunnen wij snel produceren en leveren. Wij werken nauwkeurig en besteden veel zorg aan de afwerking. Het maakt bij ons niet uit of u slechts één onderdeel nodig heeft of meerdere aantallen.

Contact