CNC frezen metaal

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een metaaldraaierij waar CNC frezen metaal aan de orde van de dag is? Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u CNC frezen metaal kan realiseren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in het perfect namaken van verschillende metalen voorwerpen steeds verder uit kunnen breiden. In de loop van de jaren hebben wij ons machinepark steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij u vandaag de dag nog beter van dienst kunnen zijn. Wij beschikken over een groot aanbod van diverse machines waardoor wij vrijwel direct aan de slag kunnen gaan voor uw aanvraag voor het produceren van een enkele, of meerdere oplages. In Veen beschikken wij over een uitgebreid machinepark, waardoor wij u binnen de kortste keren verschillende op maat gemaakte producten kunnen leveren. CNC frezen metaal is bij ons aan de orde van de dag, waardoor wij graag de handen ineen slaan om ook uw gewenste product of producten te realiseren. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen voor CNC frezen metaal? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door ons aangeboden portfolio en neem direct contact met ons op.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Verspanen door CNC frezen van metaal

Verschuur Verspaningstechniek werkt met zowel conventionele machines als computergestuurde CNC machines. Aan de hand van tekeningen worden producten ontwikkeld van de juiste kwaliteit. Als eenmaal de gegevens zijn ingevoerd kan de machine blijven draaien. Ook als u besluit om nog meer producten bij ons af te willen nemen kunt u altijd bij ons terecht voor nog meer oplages. Door ons ruim opgezette machinepark kunnen wij binnen een korte tijd uw bestelling in orde maken. Door onze flexibiliteit kunnen wij snel produceren en leveren. Wij werken nauwkeurig en besteden veel zorg aan de afwerking van al onze opdrachten. Onze specialisten maken onderdelen van metaal, van non-ferrometaal zoals brons, messing, aluminium, koper, zink en van kunststof. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn.

Meer weten over CNC frezen metaal?

Wilt u meer weten over de voordelen die wij u aanbieden met ons grote machinepark? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Het maakt bij ons niet uit of u slechts één onderdeel nodig heeft of meerdere aantallen. Verschuur Verspaningstechniek vindt u in het Brabantse dorpje Veen, maar wij leveren onze producten door heel Nederland.

Contact