CNC frezen

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een bedrijf dat CNC frezen als een professional beheerst? Bent u zoek naar een verspaningstechniek-bedrijf waar CNC frezen aan de orde van de dag is? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Wij zijn gevestigd in het Brabantse dorp Veen, maar wij leveren al onze producten door heel Nederland. Bij Verschuur Verspaningstechniek maken we onderdelen van metaal, kunststof en van non-ferrometaal zoals koper, zink, aluminium, brons en messing. Wij vervaardigen deze onderdelen door verspanende bewerkingen uit te voeren door CNC draaien en door CNC frezen met de CNC frees. CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. We werken met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines. Aan de hand van tekeningen worden producten vervaardigd van de juiste kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze veelzijdigheid en bekijk gerust onze uitgebreide portfolio.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Verspanen met CNC frezen

Verschuur Verspaningstechniek is een metaaldraaierij die gevestigd is in Veen. Wij maken onderdelen van metaal, non-ferrometaal en kunststof. Dat doen we door middel van verspanende bewerkingen zoals draaien en frezen. U vindt bij ons CNC bestuurde draai- en freesmachines en ook conventionele draai- en freesmachines. Het grote voordeel van CNC frezen en ook van andere CNC machines is dat als de machine eenmaal geprogrammeerd is, de bewerking eenvoudig herhaald kan worden. Hierdoor is het mogelijk om met een CNC frees grotere aantallen te leveren van precies hetzelfde product. Aan de hand van de door u aangeleverde tekening vervaardigen wij voor u nauwkeurige en hoogkwalitatieve producten met de CNC frees. Het maakt voor ons niet uit hoe complex deze producten zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Verschuur Verspaningstechniek beschikt over een uitgebreide machinepark. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn en het maakt bij ons niet uit hoe groot uw gewenste oplage is.

Meer weten over CNC frezen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw gewenste producten te laten frezen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij staan erom bekend dat we graag meedenken met onze klanten zodat ook de meest complexe uitdagingen een mooi eindresultaat opleveren.

Contact