CNC frezen

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een metaaldraaierij bij u in de buurt? Bent u op zoek naar een metaaldraaierij die voor u CNC frezen kan uitvoeren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Verschuur Verspaningstechniek is gevestigd in het Brabantse dorpje Veen en is een echte metaaldraaierij. Wij maken onderdelen van metaal, non-ferrometaal en kunststof. Dit doen we door middel van verspanende bewerkingen zoals draaien en frezen. We werken met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines waardoor er CNC frezen ontstaat. CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. Het maakt bij ons niet uit of u nu één product nodig heeft of meerdere. Wij slaan graag de handen ineen en programmeren onze machines zo dat u ook in de toekomst direct uw gewenste aantallen kunt laten maken. Wij zien uw aanvraag voor CNC frezen graag tegemoet.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Verspanen met CNC frezen

Verschuur Verspaningstechniek beschikt over een groot machinepark. Omdat wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende machines kunnen wij deze samen met onze ervaring goed inzetten voor een snelle productie van uw gewenste onderdelen. Hierdoor kunnen wij ook onze producten snel leveren. U vindt bij ons CNC bestuurde draai- en freesmachines en ook conventionele draai- en freesmachines. Het grote voordeel van CNC frezen en ook van andere CNC machines is dat als de machine eenmaal geprogrammeerd is, de bewerking eenvoudig herhaald kan worden. Aan de hand van tekeningen worden producten vervaardigd van de juiste kwaliteit, waardoor er altijd een perfect product ontstaat. Het maakt voor ons niet uit hoe complex deze producten zijn. Wij gaan graag voor u aan de slag en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.  Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in diverse materialen steeds verder uit kunnen breiden. Bij Verschuur Verspaningstechniek maken we onderdelen van metaal, kunststof en van non-ferrometaal zoals koper, zink, aluminium, brons en messing. De keuze is enorm waardoor wij u altijd goed van dienst kunnen zijn.

Meer weten over CNC frezen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze veelzijdigheid en bekijk gerust onze uitgebreide portfolio. Onze medewerkers staan u daarnaast graag te woord. Wij staan erom bekend dat we graag meedenken met onze klanten zodat ook de meest complexe uitdagingen een mooi eindresultaat opleveren.

 

Contact