CNC verspanen

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een mogelijkheid voor CNC verspanen? Bent u op zoek naar een metaalbedrijf dat voor u CNC verspanen kan, omdat u een onderdeel mist in uw machine? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Verschuur Verspaningstechniek is gevestigd in Veen, Noord-Brabant. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en staan wij u graag te woord als u meer wilt weten over CNC verspanen. Al vele jaren maken wij voor onze klanten hoogwaardige onderdelen door CNC verspanen, ofwel door CNC frezen en CNC draaien. CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. Aan de hand van uw tekeningen maken wij precies het product na. Nadat het eenmaal is ingevoerd in onze machine kunnen wij zoveel oplages maken als u wenst. Hoe complex deze producten ook mogen zijn, wij slaan graag de handen ineen voor uw wensen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt uiteraard direct een kijkje nemen op onze website. Daarnaast kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en staan wij u graag te woord voor meer informatie over CNC verspanen.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Mooi vakwerk door CNC verspanen

In de afgelopen afgelopen jaren hebben wij onze machinepark steeds verder uit kunnen breiden waardoor wij u vandaag de dag nog beter van dienst kunnen zijn. Aan de hand van tekeningen vervaardigen wij voor u nauwkeurige en hoogkwalitatieve producten met de CNC frees. Bij Verschuur Verspaningstechniek werken we met veel diverse CNC machines, maar u vindt u bij ons ook het ambachtswerk met niet-computergestuurde frezen. Door deze veelzijdigheid en het toepassen van onze jarenlange ervaring en expertise, gaan wij geen uitdaging uit de weg. Het maakt bij ons dan ook niet uit hoeveel oplages u nodig heeft. Als wij eenmaal de eigenschappen hebben ingevoerd kunnen wij keer op keer nieuwe oplage bij maken. Dat is geen enkel probleem. Het grote voordeel van CNC verspanen, is dat als de machine eenmaal geprogrammeerd is, de bewerking eenvoudig herhaald kan worden.

Meer weten over CNC verspanen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor CNC verspanen? Wij vertellen u daar graag meer over. Verschuur Verspaningstechniek is een flexibel bedrijf. Wij kunnen door onze diverse machines en ervaring snel produceren en uw bestelling leveren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat wij kunnen bespreken wat u zoekt. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden.

Contact