Kunststof verspaning

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor kunststof verspaning? Bent u op zoek naar een expert die met u mee denkt en aan de hand van tekeningen de perfectie kunststof verspaning voor u kan realiseren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Verschuur Verspaningstechniek is gevestigd in Veen en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het maken van de meest ingewikkelde producten. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in machines steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij vandaag de dag beschikken over een groot machinepark. Mede daardoor kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen en binnen een korte tijd een grote oplage producten voor onze klanten maken. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor uw wensen en bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden en neem direct contact met ons op. Voor het vinden van kunststof verspaning bent u bij Verschuur Verspaningstechniek aan het juiste adres.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Mooi vakwerk voor kunststof verspaning

Steeds meer klanten weten ons bedrijf en onze hoogwaardige producten te vinden, of er nu één stuk nodig is of meerdere series van een bepaald product. Wij gaan graag voor u aan de slag. Verschuur Verspaningstechniek beschikt over een groot team met vakbekwame mensen dat graag de handen ineen slaat om uw producten binnen een korte tijd te produceren. Bij Verschuur Verspaningstechniek maken we onderdelen van metaal, kunststof en van non-ferrometaal zoals koper, zink, aluminium, brons en messing. Bij Verschuur Verspaningstechniek werken we met veel diverse CNC machines, maar ook vindt u bij ons het ambachtswerk met niet-computergestuurde frezen. CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. Het grote voordeel van CNC frezen en ook andere CNC machines, is dat als de machine eenmaal geprogrammeerd is, de bewerking eenvoudig herhaald kan worden. Hierdoor is het mogelijk om met een CNC frees grotere aantallen te leveren van precies hetzelfde product.

Meer weten over kunststof verspaning?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het inzetten van kunststof verspaning voor het maken van een grote oplage voor uw bedrijf? U kunt direct contact met ons opnemen. Ons team staat u graag te woord en wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw aanvraag.

Contact