Metaal frees

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een metaal frees die voor u verschillende producten kan frezen? Bent u op zoek naar een vakman die met u mee denkt en voor u diverse aantallen kan frezen van metaal? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Verschuur Verspaningstechniek is gevestigd in Veen, Noord-Brabant. Steeds meer klanten weten ons bedrijf en onze hoogwaardige producten te vinden en maken graag gebruik van onze diensten. Door de jaren heen hebben wij onze machinepark steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij onze klanten vandaag de dag nog beter van dienst kunnen zijn. Met de vele freesmachines in ons machinepark kunnen wij kwalitatieve precisieonderdelen vanaf tekeningen maken, zodat wij uw wensen kunnen vertalen naar perfectie. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende levertijden voor uw aanvraag met een metaal frees. 

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Metaal frees specialist

Bij Verschuur Verspaningstechniek werken we met veel diverse CNC machines waardoor wij in metaal kunnen frezen. Maar u vindt bij ons ook het ambachtswerk met niet-computergestuurde frezen. CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. Door deze veelzijdigheid en het toepassen van onze jarenlange ervaring en expertise, gaan wij geen uitdaging uit de weg om onze klanten nét dat product te kunnen leveren dat zij nodig hebben. Het grote voordeel van CNC frezen, is dat als de machine eenmaal geprogrammeerd is, de bewerking eenvoudig herhaald kan worden. Hierdoor is het mogelijk om met een CNC frees grotere aantallen te leveren van precies hetzelfde product. Aan de hand van tekeningen vervaardigen wij voor u nauwkeurige en hoogkwalitatieve producten met de CNC frees, hoe complex deze producten ook mogen zijn. Het maakt bij ons dan ook niet uit hoeveel oplages u nodig heeft. Met één druk op de knop kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen.

Meer weten over het gebruik van een metaal frees?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van een metaal frees bij Verschuur Verspaningstechniek? Bent u benieuwd hoe onze machines werken en hoe wij uw gewenste producten kunnen realiseren? U kunt uw vragen vrijblijvend aan ons stellen. U kunt direct een kijkje nemen op onze website of contact opnemen met één van onze medewerkers. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat wij kunnen bespreken wat u zoekt. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden. We bieden u graag onze expertise, techniek en kwaliteit aan.

Contact