Metaal frees

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een bedrijf dat met een metaal frees werkt? Bent u op zoek naar een verspaningstechniek-bedrijf dat graag de handen in elkaar slaat om uw producten tot in perfectie te ontwikkelen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Veen bij Verschuur Verspaningstechniek. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij gaan graag aan de slag om uw producten nauwkeurig te ontwikkelen met een metaal frees. Als CNC Verschuur Verspaningstechniek vervaardigen wij uiteenlopende onderdelen van metaal, kunststof en non-ferrometaal. Denkt u aan koper, zink, brons, messing en aluminium. CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines die wij gebruiken voor het CNC metaal frezen. Verschuur Verspaningtechniek staat bekend als flexibel. OMdat wij beschikken over verschillende machines kunnen wij u goed van dienst zijn en wij denken graag met u mee.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Metaal frees specialist

Verschuur Verspaningstechniek is een metaaldraaierij die gevestigd is in het Brabantse dorp Veen. Door middel van verspanende bewerkingen zoals draaien en frezen maken wij de juiste producten voor onze klanten. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij flexibel zijn in ons werk en al onze klanten goed van dienst zijn. We werken met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines zodat wij geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Aan de hand van tekeningen worden producten vervaardigd van de juiste kwaliteit en u bent verzekerd van perfectie. Verschuur Verspaningstechniek werkt graag met de techniek van CNC metaal frezen. Het grote voordeel van het CNC verspanen is dat als de computergestuurde machine eenmaal geprogrammeerd is, de bewerking heel eenvoudig herhaald kan worden. Daarom maakt het voor ons niets uit of u nu één oplage nodig heeft of diverse aantallen. Goed contact met de klant: daar staan wij voor. Door onze flexibiliteit kunnen wij snel produceren en leveren.

Vragen over metaal frees?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij aanbieden voor de inzet van een metaal frees? Wilt u meer informatie over de machines waarmee wij werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze werkwijze. Verschuur Verspaningstechniek levert een grote diversiteit van metalen, non-ferrometalen en kunststof onderdelen aan klanten in de regio en ook ver daarbuiten. Wij zijn een flexibel bedrijf waar het draait om kwaliteit! Wij zien uw aanvraag voor de realisatie van diverse producten voor uw bedrijf graag tegemoet.

Contact