Metaal frezen

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een bedrijf dat metaal frezen kan? Bent u op zoek naar een metaalbedrijf dat met u mee denkt voor het metaal frezen van bepaalde producten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Verschuur Verspaningstechniek in Veen biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het verspanen van onder andere metaal. Door de jaren heen beschikken wij inmiddels over een groot machinepark, waardoor wij aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen. Het grote voordeel van metaal frezen en ook van andere CNC machines is dat als de machine eenmaal geprogrammeerd is, de bewerking eenvoudig herhaald kan worden. Het maakt bij ons niet uit of u één oplage of meerdere oplages nodig heeft. Wij slaan graag de handen ineen en programmeren onze machines zo dat wij een groot aantal producten kunnen realiseren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het metaal frezen van een product dat u nodig heeft? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Metaal frezen specialist

Bij Verschuur Verspaningstechniek maken we onderdelen van metaal, maar ook van kunststof en van non-ferrometaal zoals koper, zink, aluminium, brons en messing. Dit doen wij door middel van een CNC frees. CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. Bij Verschuur Verspaningstechniek werken wij met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines. Aan de hand van tekeningen worden producten vervaardigd van de juiste kwaliteit en u kunt later ook nog gebruik maken van de instellingen van onze machines. Als wij eenmaal de gegevens hebben ingevuld kunt u altijd duplicaten bij ons opvragen. Aan de hand van de door u aangeleverde tekening kunnen wij voor u nauwkeurige en hoogkwalitatieve producten vervaardigen met een CNC frees. Het maakt voor ons niet uit hoe complex deze producten zijn. Wij maken het in orde. Bij Verschuur Verspaningstechniek bent u aan het juiste adres voor unieke producten.

Meer weten over metaal frezen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw gewenste producten te laten frezen van metaal? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij staan erom bekend dat we graag meedenken met onze klanten zodat ook de meest complexe uitdagingen een mooi eindresultaat opleveren.

Contact