Metaal verspanen

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een metaaldraaierij waar men metaal kan verspanen? Bent u op zoek naar een manier waar uw producten precies worden nagemaakt in grote aantallen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Verschuur Verspaninsgtechniek is gevestigd in het Brabantse dorp Veen en levert al zijn producten door heel Nederland. Al vele jaren maken wij voor onze klanten hoogwaardige onderdelen door metaal verspanen. Dit doen wij door middel van frezen en draaien. Onze specialisten maken onderdelen van metaal, kunststof en van non-ferrometaal zoals koper, zink, aluminium, brons en messing. U vindt in ons machinepark zowel CNC gestuurde draai- en freesmachines als de conventionele draai- en freesmachines. Omdat wij beschikken over een uitgebreid machinepark kunnen we onze klanten goed van dienst zijn en kunnen wij een snelle levering garanderen. Bent u op zoek naar metalen producten die perfectie uitstralen? Neem direct een kijkje op onze website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft. Daarnaast kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Mooi vakwerk voor metaal verspanen

Steeds meer klanten weten ons bedrijf en onze hoogwaardige producten te vinden.  Of er nu één stuk nodig is of meerdere series van een bepaald product, wij gaan graag voor u aan de slag. Voor onze ervaren en vakbekwame medewerkers kent het CNC verspanen geen geheimen. Met ons ruime aanbod in machines in ons machinepark vervaardigen wij kwalitatieve precisieonderdelen vanaf tekeningen. Wij kunnen door onze diverse machines en ervaring snel produceren en uw bestelling leveren. Wij werken nauwkeurig en besteden aan de afwerking veel zorg. U zult merken dat Verschuur Verspaningstechniek in staat is flexibel te werken, zodat wij uw bestelde onderdelen snel kunnen produceren en leveren. Verschuur Verspaningstechniek werkt met CNC machines. De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. Het grote voordeel van CNC frezen en ook andere CNC machines, is dat als de machine eenmaal geprogrammeerd is, de bewerking eenvoudig herhaald kan worden.

Meer weten over metaal verspanen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het metaal verspanen van uw producten? Bent u benieuwd hoe wij uw tekening kunnen vertalen naar een passend product? Neem vrijblijvend een kijkje op deze website of neem contact met ons op. Wij horen graag van u.

Contact