Metaal verspaning

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een verspaningstechniek bedrijf dat een expert is in metaal verspaning? Bent u op zoek naar een specialist die met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Verschuur Verspaningstechniek is gevestigd in het Brabanste dorp Veen. Door de jaren heen hebben wij onze expertise en kennis steeds verder uit kunnen breiden, waar u vandaag de vruchten van plukt. Daarnaast hebben wij in de loop van de jaren ons machinepark steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij binnen een korte tijd aan de slag kunnen gaan met metaal verspaning. Wij beschikken namelijk over een groot team van specialisten dat graag aan de slag gaat om uw producten te realiseren. Verschuur Verspaningstechniek gaat iedere uitdaging aan om uiteindelijk tot een eindproduct van hoge kwaliteit te komen. Het maakt bij ons niet uit of u één onderdeel of verschillende onderdelen nodig heeft. Wij gaan graag voor u aan de slag. Voor het vinden van een bedrijf dat kaas heeft gegeten van metaal verspaning bent u bij Verschuur Verspaningstechniek aan het juiste adres.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Mooi vakwerk voor metaal verspaning

Verschuur Verspaningstechniek is een metaaldraaierij, waarin onze specialisten onderdelen maken van metaal, kunststof en van non-ferrometaal zoals koper, zink, aluminium, brons en messing. Wij maken alle producten door middel van verspanende bewerkingen zoals draaien en frezen. Het grote voordeel van CNC draaien is, dat als de machine eenmaal geprogrammeerd is, de bewerking eenvoudig herhaald kan worden. Zo is het mogelijk om door CNC draaien grotere aantallen te leveren van exact hetzelfde product. Het maakt bij ons dus niet uit of u één oplage wilt of meerdere. Het is ook mogelijk om in de toekomst een oplage bij te bestellen. Omdat wij beschikken over een uitgebreid machinepark, kunnen we onze klanten goed van dienst zijn en kunnen wij een snelle levering garanderen aan een grote klantenkring. Aan de hand van tekeningen vervaardigen wij voor u nauwkeurige en hoogkwalitatieve producten met de CNC metaal frees.  De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken.

Meer weten over metaal verspaning?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van metaal verspaning? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij uw tekening kunnen vertalen naar een prachtig product? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden.

 

Contact