Metaaldraaierij

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een metaaldraaierij? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u mee denkt over het maken van een grote oplage metaal producten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspanningstechniek in Veen. Door de jaren heen hebben wij ons machinepark steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij u vandaag de dag nog beter van dienst kunnen zijn als metaaldraaierij. Wij maken onderdelen van metaal, non-ferrometaal en kunststof en slaan graag de handen ineen voor het realiseren van uw gewenste producten. Als metaaldraaierij maken wij onderdelen van metaal, van non-ferrometaal zoals brons, messing, aluminium, koper, zink en van kunststof. Dat doen we door middel van verspanende bewerkingen zoals draaien en frezen. Aan de hand van tekeningen worden producten ontwikkeld van de juiste kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u als metaaldraaierij kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Daarnaast bent u vrij om contact met ons op te nemen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Verschuur Verspaningstechniek, uw metaaldraaierij

Door de jaren heen hebben vele bedrijven Verschuur Verspaningstechniek in Veen weten te vinden en maken zij vandaag de dag graag gebruik van onze machines. Ons team van specialisten werkt met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines. CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines, die worden gebruikt om materialen en halffabricaten te bewerken. We werken met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines. Wij zijn gevestigd in Veen maar wij leveren al onze producten door heel Nederland aan al onze klanten. Het maakt bij ons niet uit of u een enkele oplage nodig heeft of meerdere oplages. Wij gaan graag voor u aan de slag en doen er alles aan om binnen een korte tijd uw bestelling in orde te maken. Aan de hand van de door u aangeleverde tekening vervaardigen wij voor u nauwkeurige en hoogkwalitatieve producten met de CNC frees. Verschuur Verspaningstechniek gaat geen uitdaging uit de weg! Wij slaan graag de handen ineen om uw wensen te realiseren.

Meer weten over onze metaaldraaierij?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u aanbieden als metaaldraaierij? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u daar graag meer over. U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw aanvraag. We bieden u graag onze expertise, techniek en kwaliteit!

 

Contact