Metaalfrees

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een verspaningsbedrijf dat met gemak een metaalfrees in kan zetten voor de productie van een door u gewenst product? Bent u op zoek naar een specialist die met u meedenkt en die over de juiste machines beschikt waarmee uw producten tot in perfectie gemaakt kunnen worden? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Verschuur Verspaningstechniek is een metaaldraaierij die gevestigd is in het Brabantse dorp Veen. Wij leveren een grote diversiteit aan metalen, non-ferrometalen en kunststof onderdelen aan klanten in de regio en ook ver daarbuiten. Wij zijn een flexibel bedrijf waar het draait om kwaliteit! Met ons uitgebreide machinepark kunnen we onze klanten goed van dienst zijn. We werken met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines waardoor wij tot in perfectie producten op maatwerk kunnen ontwerpen. CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. CNC is de benaming voor computergestuurde machines die wij gebruiken voor het CNC frezen van metaal en ook om andere onderdelen en halffabricaten te vervaardigen en te bewerken.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Metaalfrees specialist

Verschuur Verspaningstechniek heeft verschillende expertises in huis zodat wij ook met conventionele draai- en freesmachines kunnen werken. Denkt u aan CNC draai- en freesmachines. Door middel van verspanende bewerkingen, zoals draaien en frezen, maken wij de juiste producten voor onze klanten. Aan de hand van tekeningen worden producten vervaardigd van de juiste kwaliteit. Het grote voordeel van het verspanen met een metaalfrees is namelijk dat als de computergestuurde machine eenmaal geprogrammeerd is, de bewerking heel eenvoudig herhaald kan worden. Het maakt daarom bij ons niet uit of u nu één oplage bestelt of meerdere oplages nodig heeft. Wij zetten onze machines graag voor u aan. Wij stellen ons flexibel op en denken graag met u mee. Verschuur Verspaningstechniek vervaardigt uiteenlopende onderdelen van metaal, kunststof en non-ferrometaal, zoals koper, zink, brons, messing en aluminium.

Vragen over metaalfrees?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij aanbieden voor de inzet van een metaalfrees? Bent u benieuwd hoe wij een metaalfrees in kunnen zetten voor uw gewenste product? Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij aanbieden voor het verwezenlijken van uw tekening? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze uitgebreide portofolio en neem vrijblijvend contact met ons op. Goed contact met de klant: daar staan wij voor. Door onze flexibiliteit kunnen wij snel produceren en leveren.

Contact