Metaalfrees

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een CNC metaalfrezen in kan zetten? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en uw gewenste producten kan realiseren met een CNC metaalfrees? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Verschuur Verspaningstechniek biedt u de mogelijkheid aan om vanaf een tekening perfecte producten te produceren. Een CNC metaalfrees wordt ingezet als er een groot aantal van precies dezelfde producten nodig zijn. Verschuur Verspaningstechniek werkt met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines. Aan de hand van tekeningen worden producten ontwikkeld van de juiste kwaliteit, die u gelijk kunt gebruiken. U kunt ons inzetten voor massa productie maar ook voor enkele oplages. Verschuur Verspaningstechniek maakt onderdelen van metaal, non-ferrometaal en kunststof. Dat doen we door middel van verspanende bewerkingen zoals draaien en frezen. Bent u benieuwd of wij uw gewenste productie kunnen realiseren met een CNC metaalfrees? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden en neem direct contact met ons op. Via ons contactformulier kunt u ook direct online uw vragen aan ons stellen.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Metaalfrees specialist

Verschuur Verspaningstechniek is gevestigd in het Brabantse dorp Veen. In Veen beschikken wij over een uitgebreid machinepark, waardoor wij uw aanvraag vrijwel direct kunnen realiseren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en slaan wij graag de handen ineen om uw aangeleverde tekening in te voeren in onze machines. Onze specialisten maken onderdelen van metaal, van non-ferrometaal zoals brons, messing, aluminium, koper, zink en van kunststof. Deze onderdelen worden niet alleen via de CNC techniek vervaardigd, maar ook via de conventionele draai- en freestechniek. Met een CNC metaalfrees kunnen wij vrijwel ieder product voor u realiseren. Met ons uitgebreide machinepark kunnen we onze klanten goed van dienst zijn. We werken met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines. Aan de hand van tekeningen worden producten vervaardigd van de juiste kwaliteit.

Meer weten over CNC metaalfrees productie?

Wilt u meer weten over de voordelen die wij aanbieden met ons grote machinepark? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan met een CNC metaalfrees? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij stellen ons flexibel op en denken graag met u mee. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Bij ons is het motto: Goed contact met de klant, daar staan wij voor.

 

Contact