Verspanen

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u materialen kan verspanen? Bent u op zoek naar specialisten die graag de handen uit de mouwen steken voor het verspanen van diverse producten die passend zijn voor uw bedrijf? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Verschuur Verspaningstechniek is gevestigd in het Brabantse dorpje Veen en het is een echte metaaldraaierij. Wij maken onderdelen van metaal, non-ferrometaal en kunststof. Dit doen we door middel van verspanende bewerkingen zoals draaien en frezen. Omdat wij beschikken over een uitgebreid machinepark kunnen wij onze klanten goed van dienst zijn. Verspanen is de term voor alle vormen van materiaalbewerking waarbij door middel van hand – of machinegereedschap materiaaldelen worden weggenomen en spanen ontstaan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en de mogelijkheden die wij aanbieden.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Producten verspanen bij Verschuur Verspaningstechniek

Al vele jaren maken wij voor onze klanten hoogwaardige onderdelen door verspanen. Wij maken onderdelen van non-ferrometaal zoals koper, zink, aluminium, brons en messing, metaal en van kunststof. Verschuur Verspaningstechniek beschikt over een team van ervaren en vakbekwame medewerkers die graag voor u aan de slag gaan. Met de vele verspaningsmachines in ons machinepark voor het freeswerk en draaiwerk vervaardigen wij kwalitatieve precisieonderdelen vanaf tekeningen zodat wij uw wensen kunnen vertalen naar perfectie. Verschuur Verspaningstechniek werkt met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines. Aan de hand van tekeningen worden producten ontwikkeld van de juiste kwaliteit. Wij staan bekend als een flexibel bedrijf. Omdat wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende machines kunnen wij onze ervaring goed inzetten voor een snelle productie van uw gewenste onderdelen. Hierdoor kunnen wij ook onze producten snel leveren. Wij werken nauwkeurig en besteden veel zorg aan de afwerking. Verschuur Verspaningstechniek heeft de expertise in huis om buiten de lijnen te denken en wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Meer weten over materialen verspanen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw producten om te zetten tot echte materialen en producten? Heeft u een bepaald onderdeel nodig en denkt u dat hiervoor verspanen nodig is? Neem dan direct contact met ons op! Het maakt bij ons niet uit of u slechts één onderdeel nodig heeft of meerdere aantallen. Wij gaan graag voor u aan de slag en zien uw aanvraag graag tegemoet.

Contact