Verspanen

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zijn hand niet om draait om producten te verspanen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u mee denkt en de juiste oplage voor u kan realiseren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Verschuur Verspaningstechniek is gevestigd in het Brabantse dorpje Veen en is een echte metaaldraaierij waar u van op aan kan. Wij maken onderdelen van metaal, non-ferrometaal en kunststof. Dit doen we door middel van verspanende bewerkingen zoals draaien en frezen. Door de jaren heen is onze expertise steeds vaker bijgesteld en kunnen wij u vandaag de dag goed van dienst zijn. Wij stellen ons flexibel op en denken graag met u mee. Goed contact met de klant; daar staan wij voor. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en of wij uw gewenste producten kunnen verspanen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Producten verspanen bij Verschuur Verspaningstechniek

Verschuur Verspaningstechniek werkt met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines. Aan de hand van tekeningen worden producten ontwikkeld van de juiste kwaliteit. Verspanen is de term voor alle vormen van materiaalbewerking waarbij door middel van hand– of machinegereedschap materiaaldelen worden weggenomen en verspanen ontstaan. Bij Verschuur Verspaningstechniek maken we onderdelen van metaal, van non-ferrometaal zoals brons, messing, aluminium, koper, zink en van kunststof. Verschuur Verspaningstechniek beschikt over een team van ervaren en vakbekwame medewerkers die graag voor u aan de slag gaan. Met de vele verspaningsmachines in ons machinepark voor het freeswerk en draaiwerk vervaardigen wij kwalitatieve precisieonderdelen vanaf tekeningen, zodat wij al uw wensen kunnen vertalen naar perfectie. Verschuur Verspaningstechniek gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Het maakt bij ons niet uit of u slechts één onderdeel nodig heeft of meerdere aantallen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Meer weten over verspanen producten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het maken van verspanen producten bij Verschuur Verspaningstechniek? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Wij beschikken over een grote diversiteit van machines, zodat wij vrijwel direct aan de slag kunnen gaan met uw aanvraag. Wij hebben jarenlange ervaring met het realiseren van uiteenlopende verspaningmaterialen, dus neem bij vragen over verspanen vooral even contact met ons op.

 

Contact