Verspaning

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een metaaldraaierij dat voor u verspaning producten kan realiseren? Bent u op zoek naar een specialist die met u mee denkt en u graag advies geeft over het maken van uw gewenste producten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Verschuur Verspaningstechniek is gevestigd in Veen, maar wij leveren al onze producten door heel Nederland. Verspaning is de term voor alle vormen van materiaalbewerking, waarbij door middel van hand– of machinegereedschap materiaaldelen worden weggenomen en spanen ontstaan. Verschuur Verspaningstechniek werkt met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines. Aan de hand van tekeningen worden producten ontwikkeld van de juiste kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aanbieden? Wilt u meer weten over de producten die wij kunnen maken met onze CNC machines? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen en vertellen wij graag meer over de mogelijkheden voor uw wensen.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Verspaning van materialen

Bij Verschuur Verspaningstechniek maken we onderdelen van metaal, van non-ferrometaal zoals brons, messing, aluminium, koper, zink en van kunststof. Dat doen we door middel van verspanende bewerkingen zoals draaien en frezen. Met ons uitgebreide machinepark kunnen we onze klanten goed van dienst zijn. Het maakt bij ons niet uit of u slechts één onderdeel nodig heeft of meerdere aantallen. Wij gaan graag voor u aan de slag. Wij hebben jarenlange ervaring met het realiseren van uiteenlopende verspaning materialen. Door onze flexibiliteit kunnen wij snel produceren en leveren. Wij stellen ons klantgericht op en denken graag met u mee. Goed contact met de klant, daar staan wij voor. Doordat wij werken vanaf tekeningen kunnen wij alle producten passend maken en is het nabestellen van uw aanvraag altijd mogelijk. Verschuur Verspaningstechniek staat voor kwalitatief hoogwaardige producten met een zorgvuldige afwerking. U zult merken dat wij een flexibel bedrijf zijn en mede daarom zijn wij in staat om uw bestelling snel te kunnen verwerken, produceren en leveren.

Meer weten over verspaning?

Wilt u meer weten over verspaning producten van Verschuur Verspaningstechniek? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw producten om te zetten tot echte producten? Neem dan direct contact met ons op. Wij beschikken over een grote diversiteit van machines, zodat wij vrijwel direct aan de slag kunnen gaan met uw aanvraag.

Contact