Verspaning

FLEXIBEL EN VERTROUWD

Bent u op zoek naar een verspaning draaierij? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en uw gewenste producten kan realiseren vanaf een tekening? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Verschuur Verspaningstechniek. Verschuur Verspaningstechniek in gevestigd in Veen maar wij leveren al onze producten door heel Nederland. Wij hebben jarenlange ervaring met het realiseren van uiteenlopende verspaning materialen. Onze vakkundige en ervaren medewerkers vervaardigen ieder onderdeel precies zoals u het wilt aan de hand van de door u aangeleverde tekeningen. Bij Verschuur Verspaningstechniek maken we onderdelen van metaal, van non-ferrometaal zoals brons, messing, aluminium, koper, zink en van kunststof. Deze onderdelen worden niet alleen via de CNC techniek vervaardigd, maar ook via de conventionele draai- en freestechniek. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en afgeronde projecten. In onze portofolio kunt u direct zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Machines

Machines

DAAR DRAAIT HET OM

max ø 320 mm x 1100 mm tdc
 max ø 320 mm x 1500 mm tdc
  1060x650x610 mm

En wij hebben nog meer machines zoals een kolomboor, een 15 tons pers, enz.

MEER OVER ONS

Verspaning van materialen

Door de jaren heen hebben vele bedrijven Verschuur Verspaningstechniek in Veen weten te vinden. Wij beschikken over een grote diversiteit van machines zodat wij vrijwel direct aan de slag kunnen gaan met uw aanvraag. Door ons uitgebreide machinepark kunnen wij de productie ook hoog houden. Verschuur Verspaningstechniek werkt met zowel conventionele als computergestuurde CNC machines. Aan de hand van tekeningen worden producten ontwikkeld van de juiste kwaliteit. Verspaning is de term voor alle vormen van materiaalbewerking waarbij door middel van hand – of machinegereedschap materiaaldelen worden weggenomen en spanen ontstaan. Hierdoor kunnen wij iedere producten passend maken en is het nabestellen van uw aanvraag altijd mogelijk. Het maakt bij ons niet uit of u slechts één onderdeel nodig heeft of meerdere aantallen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Meer weten over verspaning?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw producten om te zetten tot echte producten? Neem dan direct contact met ons op. Verschuur Verspaningstechniek heeft de expertise in huis om buiten de lijnen te denken. Wij gaan dan ook geen enkele uitdaging uit de weg. Wij stellen ons flexibel op en denken graag met u mee! Goed contact met de klant: daar staan wij voor. Door onze flexibiliteit kunnen wij snel produceren en leveren. Wij werken nauwkeurig en besteden veel zorg aan de afwerking.

Contact